keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Testiajo reppu tarakalla

Messukylänkadun suoraa reppu tarakalla.
Eilen tein raikkaassa ja aurinkoisessa pakkassäässä (-17 astetta) pyöräretken Kaukajärven suuntaan uusi reppuni taakse kiinnitettynä. Matkaa tuli noin 15-20 km ja tukevasti reppu kiinni pysyi. Kiinnitysratkaisu, josta kerroin jo aiemmin (postaus: Repun kiinnitysharjoitus pyörän tarakkaan), toimii siis mainiosti! 

Samalla poikkesin Etrasta hakemassa 280 x 500 x 2 -millisen jäykistelevyn repun selkäosaan. Samaa materiaalia voi käytellä mm. ahkion pohjalevynä ja sitä kaupitellaan neliöhinnalla (noin 18€/m^2). Oma pieni siivuni maksoi noin 2,5 €. Käsittämätön juttu oli kuinka kauan piti myyjän naputella ja soittaa jopa puhelukin ja luetella jotain tilausnumerosarjoja yms ennen kuin sain pulittaa velkani. Ilmeisesti yritysasiakkailta homma sujuisi juohevammin. Älkää nyt kovin sankoin joukoin menkö levynpalasia hakemaan, koska työaikaan nähden tuo toiminta ei ole yritykselle missään nimessä kannattavaa ja epäilenkin, että firma ajautuisi äkkiä konkurssin partaalle. Odottelin ensin levyn leikkausta noin 10-15 minuuttia, jonka jälkeen myyjä naputteli konettaan vastaavan ajan ennen kuin viimein sain työntää korttini maksupäätteeseen. Jotenkin tuntui olevan rahoista eroon pääseminen tehty asiakkaalle turhan monimutkaiseksi.


Pari iltaa olen puuhastellut repun viimeistelytöitä ja varmaan jo seuraavaksi voisin kuvailla tarkempia kuvia ja pistää näytille hieman yksityiskohtia mitä tuohon olen saanut aikaan. Itse tehtyjen tuotteiden yksi parhaista ominaisuuksista on kuitenkin aina matala kynnys lisätä jotain / tehdä muutoksia, joten pidätän itselläni oikeuden muokkailla tuotosta tarpeiden mukaan sitten, kun todellisia käyttökokemuksia alkaa kertymään. Ainakin se jo 16 kiloisen kauppakassikäytön kesti... Pelkän repun painonkin puntaroin ja se on repulla 1200 grammaa ja polyeteenilevyllä 285 grammaa.
2 kommenttia:

  1. Haha, Etrassa on kyllä mainiota asioida vähittäisostoaikomuksin. Tuli joskus tilattua Etran kautta yksi rulla sähköteippiä ja meininki oli sen kanssa vähän samankaltainen kuin tässä kuvaamasi. Teippi saapui myymälään ilmeisesti pienimmässä pakkauslaatikossa, mitä varastolla oli tarjota - boksi oli varmaan kymmenen kertaa isompi kuin sen sisälle kätketty yksinäinen teippirulla - ja kun lopulta oltiin saatu maksettua ostoksemme, myyjä totesi: "Ette varmaan tarvii tätä laatikkoa." No, ei tosiaan tarvittu. Otettiin rulla käteen ja lähdettiin. Hauska tapaus. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-D Joo. Mitä ilmeisimmin joku muu pitää Etraa pystyssä kuin me.

      Poista

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!