sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Repun ensimmäinen ulkoilutus

Käytiin iltapäivällä pulkkamäessä ja kävelyllä mukavassa -16 asteen lämpötilassa talvisessa Tampereen maisemassa. Täydellinen ulkoilukeli! Viimeöinen parin sentin pakkaslumikerros oli jäänyt tyynessä säässä puiden oksille. Lunta lienee tässä meidän nurkilla reilut 15 senttiä. 


Pidin osin nuppineuloilla kasattua reppua selässä tuon noin puolitoistatuntisen ulkoilun aikana. Repun paino oli luokkaa 5-6 kiloa ja tuntui mukavalta selässä. Tai ehkä paremminkin, se ei tuntunut juuri miltään. Tykkään hirmuisesti tuosta rullattavasta suuaukosta! Tosi kätevää, ei tarvitse mitään päällyslaukkujakaan asetella ja kiristellä rinkan katolta. Vaimo napsi muutaman kuvan minusta ja repustani. Viimeisen kuvan otin itse.4 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää! Tätä projektia on tosi kiva seurata. Inspiroivaa ja motivoivaa nähdä, miten homma etenee. (Josko jossain vaiheessa itsekin tarttuisi toimeen ja tekisi kaikki vaatimukset täyttävän repun.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kehuista Joku Varpuslintu :-) Kyllä kannattaa tehdä itse!

   Poista
 2. Hieno tosiaan seurata lahjakasta heppua. Osaispa ittekin tehdä tuollaisia ja noin nopeasti vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, kun seuraat! :-D Kannattaa kokeilla jotain! En minäkään uskonut osaavani ennen kuin uskalsin yrittää... Kolmisen vuotta sitten ompelin ensimmäisiä juttuja sitten peruskouluaikojen ja jäin ehkä hieman koukkuun ;-)

   Poista

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!