keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Treenikauden avajaiset

Selfie vuodelta 2009. Tältä näytin sivakoituani 55 kilometriä Äkäslompolossa rinkka selässä päivän aikana. Saa nähdä minkälainen virne on kolmen ja puolen viikon päästä 90 kilometrin jälkeen. :-D

Pääsin tänään virallisesti avaamaan treenikauden Pirkan hiihtoa varten, kun nyt on ilmoittautuminenkin hoidettu! Kolmessa ja puolessa viikossa pitäisi runnoa itsensä viimeisen päälle kuntoon :-D Sen kun näkisi.

Sivakoin äsken otsalampun valossa metsän poikki viikonloppuna hiihdeltyjä, jo lumen alle jääneitä, ahkionuria Kauppiin ja melkein koululle asti. Samaa reittiä voisi mennä joku päivä kouluunkin.. 8,6 kilometriä tuli matkaa 56 minuutissa. Vain 1,6 kilometriä matkasta oli ajettua latubaanaa ja sillä osalla keskinopeuskin kasvoi helposti 12-13 kilometriin tunnissa, mutta metsässä riuhtominen on hitaampaa, luonnollisesti... Täytyy käydä hiihtelemässä noita konelatujakin niin saa käsityksen millaista matkavauhtia voisi yrittää pitää. Mutta eipä tässä nyt viitsi ressata... Tavoite on maalissa ja oli aika sitten mikä hyvänsä niin mitä sen väliä. Minulla on siis ihan sama tavoite kuin muillakin suomalaisilla (kilpa)hiihtäjillä. ;-)


Ylläksen maisemia 55 kilometrin hiihtomarssilta.. Pirkan hiihto ei ole tuolla ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!