tiistai 24. helmikuuta 2015

Pirkan hiihto lähestyy!

Rintanumero.
Eilen napsahtivat postiluukusta rintanumero, hiihto-ohjeet ja vihreät tarrat suksiin Pirkan hiihtoja varten. Tarroja tuli vain yhden väriset, mutta väri osuu omaan arviooni matkavauhdista jota voisin lähteä yrittämään. Vihreä suksitarra merkkaa perinteisen hiihtotavan lähdössä alle 8,5 tunnin loppuaikatavoitetta. Tarrat taitavat olla viime vuotista perua, kun niissä lukee 2014. Eilen myös järjestäjät lupailivat, että koko reitti on sunnuntaina hiihdettävissä. Toivotaan... Tällä hetkellä keli ei ole kovin talvinen. Nyt on 2 astetta lämmintä Tampereella ja tihkua ilmassa. Toivottavasti lunta piisaa vielä loppuviikollekin.

Eilen kävin kevyellä 6 kilometrin hiihtolenkillä. Yritin hiihdellä hissukseen enkä ollut lenkin jälkeen edes havaittavasti hengästynyt, mutta keli oli niin luistava, että keskinopeus oli lopulta sama kuin viime viikonkin lenkeillä, 12 km/h.


Rintanumeroni Pirkassa on siis 2213. Sillä numerolla tai nimellä akpoika menoani voi katsella viralliselta Pirkan hiihdon seurantasivulta. Osallistun tapahtumaan "Pirkka 90km CT", joka pitäisi näkyä nyt ensimmäisenä seurantasivun listalla.

Sunnuntaita odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!