keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Hiihdä, poika, hiihdä!

Puolitoista viikkoa enää Pirkan hiihtoihin!
Hiihtämään mänössä.

Hiihtotreeniä on tullut tehtyä sen minkä tässä nyt on ehtinyt. Eli ei kovin paljon. Kokonaiskilometrit ovat sentään jo yli itse Pirkan hiihdon kilometrien... Noin 120 kilometriä on nyt hiihtotreeniä takana. Siihen päälle paljon reipasta koulumatkakävelyä ja muuta ulkoilua. Kaipa se peruskestävyys on ihan kunnossa. Joku pitempi, vaikka kolmetuntinen, harjoitus pitäisi yrittää saada aikaiseksi, että näkisi tarkemmin minkälaista keskinopeutta voisi yrittää pitää. Mutta näkeepä tuon sitten paikan päälläkin miten se homma lähtee etenemään ja sekä aikaa että matkaa on ihan omiksi tarpeiksi kokeilla monenmoista menoa. Osallistujalistalta löysin myös oman nimeni eli on ainakin mennyt viesti perille.

Huomasin tuolta Pirkan hiihdon sivuilta, että Racemap tarjoaa ilmaisen reaaliaikaisen seurannan hiihtäjille. Latailin eilen sovelluksen puhelimeen ja kokeilin, että se toimii älykännykässäni. Laitan myöhemmin linkin seurantasivulle ja nimen ja osallistujanumeron millä minut sieltä löytää, kun kaikki tietenkin haluavat tietää missä olen menossa taipaleella! Otan virtapankin mukaan niin eiköhän sillä keinolla virtanen riitä koko päiväksi.


Tässä on 90 kilometrisen hiihtoreitin latuprofiili tutkittavaksi ja alla pari tilastoa viimeisimmistä harjoituksistani, jotka olen vetänyt pertsalla Kaupin suksibaanoilla.
Tilastot tältä illalta.


Oruxmapsin tallentama tilasto maanantai-illan lenkiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!