torstai 3. maaliskuuta 2016

Linkki Pirkan hiihdon seurantapalveluun

Sunnuntaina pääsee vähän hiihtelemään. 6.3 klo 7 olisi startti 90 kilometrin laturetkelle Niinisalosta Teivoon. Onneksi talvi on jatkunut tähän saakka ja lunta on kymmenisen senttiä enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan mikä tarkoittaa sitä, että tapahtuma järjestetään alkuperäisellä Pirkan uraa hyödyntävällä reitillä. Toivon mukaan pakkaskelejä vielä piisaa ja saa vähän talvisemmissa olosuhteissa sivakoida kuin viime vuonna.


Liivissäni on numero 2089.


Tänään aamulla kävin hiihtämässä ensimmäistä kertaa kuukauteen ja illalla yritän ehtiä käydä toisen kerran. Jospa sitä välttyisi karmaisevalta jumitukselta varsinaisen suorituksen jälkeen, kun vähän kyseistä lajiakin yrittää etukäteen harrastaa. Hiihtelin 9 kilometrin lenkin vajaassa tunnissa edes takaisin tässä kodin lähellä. Hidasteina olivat ajoittaiset oman ladun avaamiset ja teiden ylitykset. Kaiken kaikkiaan olen hiihtänyt tänä talvena vain kolmasosan Pirkan Hiihdon kokonaismatkasta. Osan voi laittaa kelien piikkiin ja osan jonkun muun. Onneksi kestävyyskuntoa on päässyt pitämään yllä muilla keinoilla, kuten kahlailemalla lumihangessa. Lue vaikka helmikuun postauksista... Eiköhän tuosta matkasta siis taas selvitä, jos ei mitään haaveria satu tai muuta yllättävää. Tavoitteena voisi olla 10 km/h keskinopeus viimevuotisen vajaan 9:n sijaan, mutta ehkäpä se tavoite on kuitenkin vain päästä maaliin... Katsotaan kuinka se lähtee.

Viime vuonna yritin pitää Racemapin seurantapalvelua päällä, mutta ongelmia aiheutui laitteen akun kestosta eikä seurantaa riittänyt kuin jotakuinkin puoliväliin saakka. Pitäisi kai olla nopeampi, että pärjäisi lyhyemmälläkin akun kestolla. (Nopeinhan oli maalissa jo ennen kuin minä olin puolessa välissä...) Uudessa puhelimessa tuntuu kuitenkin akku kestävän gepsin käyttöä pitempään, joten yritän taas ja otan vähäsen varavirtaakin mukaan. Menoani voi seurata tästä linkistä. Tuosta linkistä klikattuna kartan pitäisi keskittää suoraan minun kohdalle niin pitkään kuin älykännykkäni jaksaa lähettää sijaintitietoa palveluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!