keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Iltauinnilla Yyterissä

Vietän parhaillaan iltaa yhden yön reissulla Porissa. En ole Jazzeilla eikä tämä muutenkaan mikään lomajuttu ole, vaan ihan työmatka vaan... Mutta vapaa ilta kuitenkin Yyterinsannoilla. Huomenna matka jatkuu aikaisin tehtaalle työasioiden pariin ja sitten iltapäivällä on edessä ajomatka takaisin kotiin. Ihan mukava oli kyllä päästä näin pikaisestikin tänne Yyteriin käymään, kun en ollut aiemmin käynytkään... Pitänee palata joskus uudestaan ja kahlata sitten Munakariinkin, joka jäi tällä kertaa tekemättä myöhäiseksi viivästyneen saapumisen vuoksi.


Jos käy Yyterissä, on kuitenkin kuulemma pakko käydä uimassa. No minäpä kävin äsken samalla, kun kävin pikkuisen iltakävelyllä rannassa. Melko pitkälle sai tallustella ennen kuin vettä oli polven yläpuolelle.
Pitkä varjo ilta-auringossa hiekkarannalla.7 kommenttia:

 1. Suomen oloissa upea ranta ja alue, ja tilaa riittää. Yllättävän moni ei tiedä koko paikasta. Kiva kun "löysit" sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, Maarit! Onhan meillä täällä Suomessa parhaat ja pisimmät hiekkarannat. Aiemmin olen tutustunut jo Lohtajan hietikoihin inttiaikoina ja viime kesänä Hailuotoon. Hienoja paikkoja, todella. Ei tarvitse lähteä ns merta edemmäs, kun Suomesta löytyy niin upeita kohteita. :-)

   Poista
 2. Tuolla on käyty keäsisin perheen kera ja yövytty teltassa leirintäalueella. Varmaan kohta tänäkin suvena. Oliko vesi lämmintä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se :-) hyvin lämpenee tuollainen matala ranta.

   Poista
  2. Käytiin itsekin perhekunnalla kokeilemassa, eilen palattiin. Ihan kestettävää :) Pitänee laittaa blogiinkin jotain aiheesta.

   Poista
  3. Hyvä meininki :-) Lapinreissukin ilmeisesti jo tehtynä...

   Poista

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!