maanantai 10. elokuuta 2015

Viehekilpailu!

Vätsärin reissun vaelluskertomuksen (Tästä linkistä kertomuksen alkuun) julkaisu on nostanut blogin päiväkohtaisen kävijämäärän koko alkukuukaudeksi mukavalle tasolle. Eilen katseluita kertyi blogin noin puolivuotisen historian aikana ensimmäisen kerran yhden päivän aikana yli puoli tuhatta, tarkalleen 541 ja päiväkohtainen keskiarvo tässä kuussa on yli 300. Muutaman päivän sisällä meni myös 20000 katselun raja rikki. Lukijoillehan tätä blogia kirjoitan ja tämän suuntainen kehitys innostaa jatkamaan kirjoittamista. Kiitos, että luet näitä viestejä!

Kannattaa muistaa, että kommentointi on sallittu myös anonyyminä kirjautumatta mihinkään ja lukijoiden viestejä olisi mukava lukea enemmänkin!


Kävijämäärän kasvun innostamana ajattelin laittaa pienimuotoisen vaelluskertomukseen liittyvän kisailun tähän kohtaan. Palkintona lähetän voittajalle kelta-punaisen Bete Lotto -lipan, joka oli paras yksittäinen harjuslippani. Kysynkin, että kuinka monta syötävän kokoista (alamittaisia ei lasketa) harjusta sain Vätsärin reissun aikana?

Kuvassakin oleva viimeisen illan ainoan kalan narrannut viehe lähtee kilpailun voittajalle.
Vastaus kysymykseen löytyy reissun vaelluskertomuksesta. Vastaa kommentoimalla tätä postausta tämän viikon sunnuntaihin (16.8.2015) mennessä ja liitä viestin perään tunniste (esimerkiksi sähköpostiosoite), että pystyn ottamaan yhteyttä voittajaan. Jos oikeita vastauksia on useampia, niin arvon voittajan.

Siitä vain lukemaan ja ynnäilemään harreja!

9 kommenttia:

 1. Harri on kyllä mahtava kala! Itsellä on jo liian kauan aikaa vierähtänyt, kun niitä viimeksi itse pääsin nostelemaan. Taisi olla viimeksi UKK:ssa pari vuotta sitten.

  Sormet riitti juuri kymmeneen, eli vastaan 10 harria.

  sähköposti on: korppi42@gmail.com
  Tuli voittoa, tahi ei, niin voit laittaa viestiä tulemaan. Eräilevänä ihmisenä tarppisi on tehnyt blogin perusteella vaikutuksen ja mielellään kyselisin siitä sinulta lisää :)

  Jatka hyvää työtä täällä blogimaailmassa. Elävää kirjoitusta ja hyviä kuvia (huonoja nyt noin komeista maisemista saakkaan otettua).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia mukavasta kommentista!

   Harjus maistuu kyllä erinomaiselta. Kannattaa kiireesti järjestää itsensä harjusapajille, jos on edellisestä kerrasta jo pari vuotta vierähtänyt! ;-)

   Olisikohan oikea vastaus peräti tuollainen tasaluku... Katsotaanpa sunnuntaina mihin asti minun sormeni riittävät ja palaillaan sitten asiaan. Tuli sitä voittoa tai ei, otan sinuun yhteyttä sähköpostilla. :-)

   Se on totta, että Vätsärin maisemista on vaikea ottaa huonoja kuvia, koska maisema on aina upea. Toisaalta sieltä on myös äärimmäisen vaikeaa vangita sitä tunnelmaa mikä siellä oikeasti paikan päällä ollessa vallitsee. Kerrassaan mahtava erämaa-alue!

   Poista
 2. Jos minä oikein laskin, niin niitä alamitan ylittäviä harreja oli 9 kappaletta :) Sähköpostiosoitetta en laita tähän, mutta linkki osoitteeseen löytyy blogistani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas, eriävä mielipide lukumäärässä. Tämähän menee mielenkiintoiseksi ;-) En itse ole niitä edes vielä laskenut. Varmistin vain, että lukumäärät löytyvät päiväkohtaisista kertomuksista.

   Saan sinun yhteystietosi helposti selville.

   Poista
 3. Kiitoksia vastauksista :-) En tiedä oliko turhan työläs kilpailukysymys, kun vastauksien määrä jäi kahteen, mutta ei se mitään sillä voittaja on selvillä joka tapauksessa. Otan voittajaan tänään yhteyttä.

  Laskennan tulos:
  1. päivä: 2 kpl
  2. päivä: 0 kpl
  3. päivä: 5 kpl
  4. päivä: 1 kpl
  5. päivä: 1 kpl
  6. päivä: 1 kpl
  7. päivä: 0 kpl

  Yhteensä: 10 kpl

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdellä meni pieleen :) Mutta onnittelut voittajalle ja kireitä siimoja myös kilpailun järjestäneelle taholle!

   Poista
  2. Kiitoksia :-) Joutuu uusia lottoja hakemaan kaupasta, kun yksi ui Harrijärvessä ja toinen lähtee pikapuoliin postipakettina johonkin päin. Saapas nähdä koska tästä joutaisi taas kalavehkeiden kanssa kairaan. Ja katsotaan minkälaisia kilpailuja keksin myöhemmin syksyn mittaan...

   Poista
 4. Kiitoksia ja kireitä myös teille. Aika alkaa suunnittelemaan taas reissua pohjoiseen, nyt kun on tuo ruokapuolikin kunnossa, kiitos loton :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuolla lipalla on ennenkin saatu reissun isoin harri ;-) Pistän postiin huomenna tai ylihuomenna...

   Poista

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!