keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Lataa tästä ohje ja tee Retkipeittosi itse!

Retkipeiton alla Vätsärissä 2015.
 
Tein ohjeen retkipeiton valmistamiseen ja tämän viestin alaosassa on latauslinkki tuolle tiedostolle. Ohjeen avulla pystyt tekemään itsellesi Quilt-projekti 1:n mukaisen viltin, jollaista minä olen siis nyt käytellyt hyvin kokemuksin kohta kaksi vuotta.

Ohje sisältää 12 sivua, joista löytyy mittapiirros, tilattavien tarvikkeiden määrät, ohjeet untuvan määrän laskentaan, kuvia ja selostukset joka työvaiheesta... Ja minun yhteystiedot lisäapujen saamiseksi. Alla olevasta Buy now -linkistä ohjaudut maksusivulle, jossa maksamalla nimellisen (10€) korvauksen ohjeen tekemisestä PayPal-tunnuksillasi tai pankkikortilla ohjaudut suoraan ohjesivulle, josta sinun tulee ladata tiedosto itsellesi sivun oikeassa ylänurkassa olevasta latauslinkistä. Jos jokin menee vikaan, laita heti viestiä minulle niin laitan ohjeen sitten sähköpostin kautta.

Tämä on toinen järjestyksessään näitä ohjeita, joilla valmistuu akpojan käyttämiä vastaavia varusteita. Ensimmäisenä tein ohjeen tarpin tekoon ja sen voi käydä lataamassa itselleen klikkaamalla tästä linkistä.

Työn iloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!