torstai 11. helmikuuta 2016

Heijastimia reppuun

Vapaa-aika on ollut viimeisinä viikkoina melko vähissä. Viimeistelen parhaillaan opparia ja jostain pitäisi repiä aikaa myös työnhakuun. Kohtapuoliin tuo opinnäyte pääsee kansitukseen ja toivon mukaan tärppää myös työpaikan kanssa. Onpa tässä kuitenkin vielä muutama kuukausi valmistumiseen, jotain varsinaista hätää ei asian kanssa ole. Nähtäväksi jää onko kotipaikka Tampere vielä kuinka pitkään vai joku muu paikkakunta. 

Yhden pienen homman tein äskettäin ompelukoneen kanssa. Sain reppua pyörän tarakalle sommiteltuani vinkin tehdä pohjaan irrotettavat tai käännettävät heijastimet, jotka voi laittaa paikoilleen, kun reppu on tarakalla. Heijastimet ovat irrotettavat, jotta ne eivät ajan kanssa mutaannu reppukäytössä, kun nyssäkkä tulee kuitenkin laskettua maahan selästä usein.


 
Päätin olla ompelematta mitään lisää repun pohjaan. Tein vain sopivan mittaiset pätkät heijastinnauhasta ja ompelin molempiin päihin tarranauhaa, jotta heijastimen saa laitettua pohjassa oleviin kiinnityslenkkeihin kiinni. 


Heijastimet repun pohjassa.


Muitakin heijastimia repussa on. Kantoviillekkeiden nauhat vaihdoin paksumpiin, koska ensiksi laittamani luistivat hieman, kun repussa oli yli kymmenen kiloa painoa. Tilasin tarkoitukseen heijastinraidoilla varustettua nauhaa.

Heijastinraidoilla varustetut nauhat kantoviillekkeissä.

2 kommenttia:

  1. Tuo pohjan heijastintoteutuksesi on mainio! Miksipä tekisi asiasta yhtään vaikeampaa kuin on pakko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, vaikea laittaa tästä yksinkertaisemmaksi :-) Ajanee asiansa.

      Poista

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!