keskiviikko 11. syyskuuta 2019

Hirvijahdin varustelista 2019

Uuden hirvijahtireissun varustelista on alkanut pikkuhiljaa päivittymään paikkaan, johon päädyt klikkaamalla tästä kohdasta. Listaan voi tulla muutoksia ennen lähtöä. Vanhatkin listat siellä tietysti on, mutta sivun vasemmasta laidasta löytyvän uusimman listan järjestyksen vaihdoin vanhoja selkeämmäksi.


Muutaman vuoden tauon jälkeen mennään pohjoiseen syyskuun sijaan lokakuussa, joka tarkoittaa varustautumisessa muutosta, koska lokakuussa Lapissa voi olla talvi. Tulee muutama kilo enemmän rojua mukaan, että tarkenee.

Metsästysreissuilla mukana kulkevan henkilökohtaisen ensiapupakkauksen (IFAK) päivitys on parhaillaan käynnissä ja teen siitä oman juttunsa tänne. Sen lisäksi katselukiikarit ovat todennäköisesti korvautumassa etäisyysmittarilla ja tehdäänpä jo senkin testauksista pikku juttu.

Listaan on lisätty aika runsaasti linkkejä, jotka kaikki johtavat takaisin blogiin. Niistä napsauttamalla pääsee lukemaan kyseisen varusteen valmistuksesta tai muuten varusteeseen liittyvästä toiminnasta, joten kannattaa liikutella hiirtä varusteiden nimien päällä nähdäkseen mihin on piilotettu linkki.

2 kommenttia:

  1. Kade. Meikä on opetustöissä parhaan ruska-ajan. Ja lokakuun. Ei tästä Lapittamaan/laputtamaan kerkeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Sellaista se on. Mukava ajatus se on itsellä, kun näin parin vuoden tauon jälkeen näillä näkymin nyt sitten pohjoiseen pääsee vähän samoilemaan.

      Poista

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!