tiistai 5. toukokuuta 2015

Paulitarpin rankinen valmis, Osa 4

Toissapäivänä tein viimeistelyt Paulitarpin rankiseen eli päärmäsin maanvastaiseksi roikkumaan jäävän tai esimerkiksi makuualustan alle pyöräytettävän liepeen reunan. Kävi myös ilmi, että aiemmin maastokuvioidusta palosuojatusta taffetasta tekemäni tarpin suojapussin kiristysnyöri ei toiminutkaan moitteettomasti vaan oli nihkeä nyörikujassaan. Ilmeisesti tuossa taffetassa on joku aine joka estää narun kulkemisen solassaan. Tein siis samaan toimitukseen uuden pakkauspussin, jossa on myös eri värinen naru kuin tarpin kulmissa, jotta vetää pakatessa varmasti oikeasta narusta pussin suun tiukalle. 

Pientä kehitystä tapahtui taas palautteen perusteella sellaiseen kohtaan, jota en ollut itse tullut edes ajatelleeksi. Palautetta ja kommentteja siis kannattaa laittaa. Tänään kävin viemässä paketin postiin, että sain sen käsistäni ja ötökkäverkon käytettäväksi ennen kuin lähden Hollantiin reiluksi viikoksi torstaina. 

Muutama hyttynen näkyikin jo viimeksi teerisuolla. Ei tosin vielä riesaksi asti, mutta pian sekin aika on käsillä... Vaimo toivoi, että tekisin omaan Paulitarppiin koko tilavuuden kokoisen rankisen. Sellainen meni työlistalle, mutta tässä on nyt aika monta pressua tehtävänä muille ennen sitä. Hollannin reissun jälkeen saakin taas polkaista ompelukoneen laakerit punahehkuun.

Päärmätty reuna.

Valmiin tuotteen paino.
Pyydettiin tekemään myös Paulitarpille pakkauspussi erivärisellä kiristysnarulla ja sellainen järjestyi samaan pakettiin...

Rankinen paikoillaan

1 kommentti:

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!