lauantai 31. tammikuuta 2015

Avantouintia!

Mainiota! Kävin äskettäin kaverin kanssa Näsijärvessä. Vanhaa hyväksi todettua tapaa noudattaen, eli jos ei käy kolmea kertaa avannossa, niin ei ole käynyt kertaakaan :-) Laittaa veren kiertämään ja piristää kummasti! Oli aika ruuhkainen iltapäivä Rauhaniemessä, mutta onneksi pikkusaunasta löytyi aina tilaa, kun isomman saunan lauteet olivat täynnä...  :-)


Rauhaniemen kansankylpylä

5 kommenttia:

 1. Noo, onkos tänä talvena tullut avantoiltua? Tänään olisi ollut vielä seuraa Kaupinojalla, mutat en töiltä ehtinyt. Talven mittaan kyllä tuli Rauhis ja Kaupinoja koluttua moneen kertaan. Ja muita manselaisia vastaavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäipä tänä talvena väliin :/ ei ole kunnon paikkaa tässä lähellä. Yksi avanto olisi, mutta siinä ei ole saunaa.. Kyllä se melkein saunan vaatii kuitenkin...

   Poista
  2. Itselläkin ollut nimeomaan vain suunnitelmana jo vuosia käydä avannossa ilman saunaa. yeroria ja käytäntö eivät kohtaa :)

   Poista
  3. yeroriapa hyvinnii. Tarkoitan tietenkin teoriaa!

   Poista
  4. Joo :-) On se varmaan aika vilpoista touhua.. Toki siinä veri varmasti lähtee hyvin kiertämään eli ehkä sitä tulee lämmin olo jälkikäteen. Kokeilemalla selviää.

   Poista

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!