keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Lisää liimattavaa...

Saapas vadissa.


Annoin liiman kuivua pari päivää ja tänään kokeilin upottaa liimatun saappaan veteen. Liimatut kohdat pitivät oikein hyvin, mutta saapas meni taitokselle vadissa ja paljasti ulkoreunasta uuden liimausta vaativan reiän.

Pohja ratkennut osittain irti.
Liimatuubi oli jo lämpimässä vaatehuoneessa mennyt niin tiukkaan kiinni, ettei sitä saanut enää käsin auki. Kokeilin hetken lämmittää tuubin nokkaa kuumassa vedessä ja sehän tepsi, hetken päästä sain purtilon auki! Sörssäsin sitten uudet liimat saappaan reunaan ja korjasin myös toisesta hieman vastaavan ratkeaman samalla.

Liimattu saappaan reuna. Laitoin samalla vähän reilumminkin mönjää pohjan liitokseen.
Parin päivän päästä uusi yritys tositoimissa suolla, jos vaikka sitten pysyisi vedet ulkopuolella...

2 kommenttia:

  1. Minulla hajosi juuri tuo vihreä malli korjauskelvottomaksi. Arctic-Tay Sport on kestänyt toistaiseksi. Pääasiassa kuitenkin käytän Sievin LIGHT BOOT BLACK O4 saappaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuullut myös hyviä kokemuksia siitä arktisesta mallista. Viikonloppuna olen pari yötä suon laidassa. Siellä varmasti näkee onko näistä mahdollista saada vielä käyttökelpoiset märkiin olosuhteisiin :-) Kiinnostaisi itseäkin nuo sievit.. Katselin niitä jo sillä silmällä, mutta päädyin vielä yrittämään vanhojen korjaamista.

      Poista

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!