tiistai 18. lokakuuta 2016

Flexitron micro fleece -hanskat

Flexitron micro fleece -hanskat.

Samalla kerralla, kun tilailin Heinolasta ns. trofeenvalkaisuainetta (klikkaamalla tästä ja tästä voit lueskella tuon tuotteen kokeiluista) ostin myös jotkin Flexitronin fleecehanskat ehkä lähinnä siksi, kun halvalla sattui saamaan ja jonkinlainen hanskatarve oli jopa perusteltavissakin. Eipä olisi kannattanut. 

Kyseiset hanskat ovat mallia yksi koko sopii kaikille ja kehuttu venyviksi. Valitettavasti venyvyys tuli väärästä kohdasta, kun alle kahden viikon käytön jälkeen sauma antoi peukalon syrjästä periksi. Eipä tuo nyt paha paikka ole korjata vahvemmaksi, mutta eihän näin huonolaatuisia ompeleita vaan yksinkertaisesti voi olla olemassa!

Pitäisi tehdä vaan kaikki itse.

Reikä! Eikä!

Semmoset hanskat.

Onneksi kohtapuoliin pääsee tekemään kunnon saumoja. Tilailin äsken nimittäin ainekset pariin tarppiin!

2 kommenttia:

  1. Kaikki pitäisi tehdä itse, tai sitten voi ostaa vaikka Shelbyn merinovillalapaset. Kävin sellaisia sovittamassa ja oli niin hyvän tuntuiset, että ostin kahdet saman tien. Ne + tuulenpitävät Extremities-rukkaset pitänevät kätöseni lämpiminä ainakin alkutalven.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shelbyn tuotteisiin voisin itsekin luottaa :-) Minulla taitaakin itseasiassa olla sitä viime talven kaulureista yli jäänyttä merinovillaa vielä jämäkankaiden miljoonalaatikossa...

      Poista

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!