lauantai 11. marraskuuta 2017

Tmi A. Ihanajärvi kangasmerkit

Tilailin kangasmerkkejä, joita voin kiinnitellä näihin tekemiini tuotteisiin. Tällä hetkellä työn alla on liepeellinen tarppi aiemmin mainitsemastani kankaasta ja siihen niitä tulee nyt ensimmäisenä. On tässä toki kaikkea muutakin pientä vireillä..
Liepeitä kiinnittämässä. 


Retkeilyyn ei juuri ole riittänyt viime viikkoina muuton ja töiden yms vuoksi aikaa, mutta kyllä sitä taas jossain vaiheessa alkaa blogiin tulla uusia retkijuttujakin. Plussatunteja on kertynyt jo lähemmäs 50 pariin kuukauteen, kun Porissa saa käytännössä viikottain ajella ja retkeilyyn liittyviä toimia ovat lähinnä nämä toiminimen retkivarusteprojektit. Mukava, kun on edes niitä mitä voi välillä pimeinä iltoina touhuta.

Aiemmin kerroin vilttiprojektista ja sen toteutettavista mitoista, mutta se on jäissä ja toteuttaminen epävarma, kun ei ole asiakkaasta kuulunut mitään pariin-kolmeen viikkoon. Harmittaa, kun luotin liikaa ja ehdin jo tilata siihen untuvat... No, nyt minulla olisi hyviä FP850 vesikauhuisia untuvia jemmassa odottelemassa, jos joku muu vaikka kiinnostuu untuvaviltistä tai muusta untuvatäytteisestä asiasta.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Onhan se mukava, kun näkyy tekijän nimi lopputuloksessa. :-)

   Poista
 2. On asiallista laittaa tekijän nimi valmiiseen tuotteeseen :) Siksi mullakin on leimasin, jolla voin leimata toiminimeni logon valmistamiini huonekaluihin, ja toinen leimasin, jolla merkitsen huonekaluun valmistumispäivämäärän.

  Sen verranhan sitä aina pitää tekijän olla aikaansaannoksistaan ylpeä, että laittaa niihin näkyville, kuka ne on tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :-) Vähän itseasiassa harmittaa ettei tästä tarpista tullut oma :-D

   Poista
 3. Hei, riittäisivätkö nuo käyttämättömät untuvat talvipaittoon tai -makuupussiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro! 400 grammaa FP850 untuvaa riittää pikkuisen alle -10 asteen mukavuuslämpötilaan laskurini mukaan.

   Mitä mieltä muuten olet vilttisi mitoituksesta? Onko laskuri pitänyt paikkaansa sinun käytössä ja onko tullut nukuttua öitä lämpötilassa lähellä mitoituslämpötilaa?

   Poista

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!