torstai 4. elokuuta 2016

Lataa tästä ohje ja tee Paulitarppisi itse!

Paulitarppi Muotkalla.


Minulta on kyselty viime vuosina kehittelemäni Paulitarpin tekemiseen ohjetta ahkerasti, mutta kolmisen vuotta sitten tekemäni ohje oli niin pahasti jälkeenjäänyt, että en ole enää kehdannut lähettää sitä pitkiin aikoihin. 

Nyt sain viimein täysin päivitettyä ohjeen ja se on ladattavissa nimellistä (10€) korvausta vastaan alla olevasta Buy now -linkistä, joka avaa automaattisen latauslinkin maksun suorittamisen jälkeen. Paypal-tili ei ole välttämätön, vaan pankkikorttikin käy. 


Ohje sisältää tarkat kangas- ja tarvikemäärät materiaalitilausta varten, mitat, sanallisen selityksen ja vähintään yhden kuvan jokaisesta työvaiheesta. Tämän ohjeen avulla voit tehdä itsellesi samanlaisen tarpin mitä minäkin useimmilla retkilläni käytän ja millaisia olen tehnyt monille muillekin (ja teen edelleen aina, kun halukkaita ilmaantuu). 
 
Mikäli sinulla on tarkentavia kysymyksiä ohjeesta, muuta kommentoitavaa tai ongelmia latauksen kanssa, älä epäröi ottaa yhteyttä joko alla olevassa kommenttikentässä, sivun laidan yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla osoitteella etunimi.sukunimi@gmail.com. Tulevaisuudessa tämän tyyppisiä ohjeita varmaan ilmaantuu lisääkin blogiini ja niiden aiheisiin otan myös mielelläni toiveita vastaan.
6 kommenttia:

 1. Kiitos ohjeesta! Latasin heti ja ohje vaikuttaa hyvältä. Voisin nyt uskaltautua itsekin kokeilemaan Paulitarpin tekemistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä. Työn iloa vaan! :-) Laita viestiä, jos tarvitset lisätietoja. Ja toivottavasti näistä muidenkin tekemistä ilmestyy kuvia näytille. :-)

   Poista
 2. Tämä on hyvä! Ohjeesta saa hyviä vinkkejä myös omiin projekteihin - muihinkin kuin juuri Paulitarppiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidät! Totta, varsin samalla tavalla etenee monen muunkin projektin työvaiheet ja soveltaminenkin on aina sallittu toimenpide :-)

   Poista
 3. Pitäiskö tämän ostolinkin toimia edelleen? Koitin ostaa ohjetta mutta paypal sanoo ettei toimi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paypalin kanssa on ongelmia eikä linkki toimi, joten kannattaa pyydellä näitä nyt sähköpostilla.

   Poista

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!