lauantai 20. huhtikuuta 2024

15.4.2024: Kenttäkelpoisuustesti, suunnistus




On tullut viime aikoina osallistuttua MPK:n koulutuskalenterista löytämiini mielenkiintoisiin tapahtumiin, ja niitähän sieltä löytyy runsaasti. Muutama viikko sitten suoritin taisteluensiapukoulutuksen ja nyt oli kenttäkelpoisuustestin vuoro. 

Kenttäkelpoisuustesteistä saa kertausharjoitusvuorokauden, jos käy vuoden aikana kaksi eri testiä suorittamassa. Testejä on ainakin jalkamarssista, polkupyöräilystä, hiihdosta, ammunnasta ja suunnistuksesta. 7 kilometrin radan suorittaminen hyväksytysti riittää suunnistustestissä. 

Tämä testi oli iltarastien yhteydessä Helsingin Paloheinässä. On tullut siellä suunnistettua niin monta kertaa, että metsikkö on aika tuttu ja rata hoitui helposti ja välillä oli olo, että on samoista paikoista hakenut rasteja jo monta kertaa ennenkin. Toisaalta mukava aloittaa suunnistuskauden treenit helposta maastosta ja siitä lisätä pikkuhiljaa haastetta mennessä kohti parin kuukauden päässä odottelevaa Jukolaa. Näillä näkymin tänä vuonna pääsen aloitusosuudelle Jukolan viestissä. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!