tiistai 1. marraskuuta 2016

Itse tehty huopavuori + kumisaapas = Talvikumisaapas

Viime talvena suunnittelin ja neuloin itselleni huopavuoret. Niitä varten oikean kokoiset saappaat jäi ostamatta ja testiajo loppui kevään Muotkan hiihtovaelluksella lyhyeen, kun en yksin saanut jalkinetta pois. Jätin huovat sitten pois jaloista.Äsken korjasin tuon saapaspuutteen hankkimalla 45 eurolla Nokian Kontiot pari numeroa liian suurena versiona. Mahtuu huopavuoret sopivan väljästi sisään ja nämä pääsevät koeajoon ensi viikonlopun parin yön retkellä. Ei nyt vielä paukkupakkasissa, mutta tämän hetkisen ennusteen mukaan pakkasessa kuitenkin. Aika edulliset talvikumisaappaat, jos nyt alkaa pelittämään.

Saapas nähdä.

4 kommenttia:

 1. Oikein meni!
  Tuo on minun hillanpoimintavarustus! Olet tainnut vakoilla kaukoputkella maalaisen touhuja;D
  Jos tulet pohjoiseen, tarvitset ehkä pakkaskestävämäpää nokialaista, varoittaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :-)

   Jep, tuskinpa olin ensimmäinen, joka tällaiset keksi tehdä. En tosin muista kuulleeni ideaa muilta, eli siinä mielessä voin pitää hieman omana keksintönäni ;-)

   Valmistaja lupailee saaapasmateriaalille kuitenkin -40 asteen pakkaskestoa eli sen puolesta pitäisi riittää, mutta tuskinpa noissa lukemissa enää kauaa tarkenee seisoskella... :-) http://nokianjalkineet.fi/boots-everyday/kontio-classic/

   Poista

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!