maanantai 30. marraskuuta 2020

Kaitalampi ympäri virvelien ja lasten kanssa

Olen vähän odotellut, että tulisi tyynempää keliä ja pääsisi luodoille yleisille vesialueille veneellä merilinnustamaan. Sellaista keliä ei kuitenkaan tänäkään viikonloppuna tullut, joten suuntasin lasten kanssa Espoon Luukkiin ja Kaitalammelle kalaan.

Lampeen on ilmeisesti istutettu jotain kalaa, jonka vuoksi maksoin luvan etukäteen. Meidän reissulla järvessä ei kuitenkaan havaittu elon merkkejä. Alkumatkasta toimin enimmäkseen koukkujen irrottelijana puista ja milloin mistäkin, mutta loppua kohden heittotarkkuus parani ja pääsin itsekin kalastelemaan enemmän. 

Ajoittain sateli jotain lumen oloista, mutta ei siitä maahan kertynyt. Viitisen tuntia meni kiertää tuo jorpakko, kun heittelimme aina niistä paikoista missä se oli mahdollista. Kahvit tuli keiteltyä länsipuolen kallioilla ja itäpuolella jollain nuotiopaikalla pysähdyimme paistamassa makkarat. Muita retkeilijöitä oli melkein ruuhkaksi asti. Melkein mieluummin menee johonkin syrjempään ensi kerralla. Leppoisa päivä kuitenkin ja komea paikka tuo on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi kirjoittamalla kommenttilaatikkoon!

Feel free to leave a comment or two in the comment box!